Flygtninge flytter ind på Jægerspris Slot

Ifølge Hornsherred Avis' oplysninger, er det blandt andet denne bygning, at de uledsagede unge flygtninge skal flytte ind i. Foto: Hornsherred Avis.

Omkring 45 uledsagede flygtninge børn – og unge, flytter i løbet af sommeren ind på Jægerspris Slot.

Som Hornsherred Avis skrev i maj måned, så flytter en større gruppe flygtninge ind i et helt nyt flygtningecenter i bygninger ved slottet.

En af bygningerne, “Villaen”, som nu bliver gjort klar til at modtage flygtningene, har tidligere været brugt af Danner Seminariet.

De uledsagede unge flygtninge kommer primært fra Afghanistan og Irak oplyser Dansk Røde Kors.

Orienteringsmøde:
Tirsdag den 29. juni klokken 19.00 er der orienteringsmøde om det nye asylcenter. Mødet afholdes i Rebekka salen på Jægerspris Slot.

4 thoughts on “Flygtninge flytter ind på Jægerspris Slot

 • 27. juni 2010 at 18:23
  Permalink

  Jeg forstår ikke hvorfor der skal være flygtningecenter i Jægerspris. jeg kan slet ikke forstå det skal være på slottet.

  Der må altså være mere egnede steder til sådan et center end lige Jægerspris.

 • 28. juni 2010 at 00:53
  Permalink

  hvad skal de lave de unge? vores egen unge keder sig bravt nok i byen så hvad kan vi tilbyde flygtningebørnene?

 • 15. juli 2010 at 19:34
  Permalink

  Jeg er meget forundret lige som i andre, Kan læse hvordan man nedlægger 46 stillinger på langeland og flytter udfordringerne til Jægerspris, Ville gerne selv til inforaften men var desværre forhindret. De skoler til de danske børn på slottet lider under ringe faciliteter og store besparelser i Frederikssund kommune, skal de nu se hvordan de fremmede børn, får nyt og fint? Hvordan sikres de danske børn? Fint at høre at de lokale gym. foreninger m.m.bakker om om de fremmede, hvad med at møde lige så talstærkt op når det gælder de børn der allerede er placeret i skolerne på slottet?? Hilsen mor til barn snart på slottet…..desværre…

 • 15. juli 2010 at 19:42
  Permalink

  PS. Ville hellere end gerne hjælpe de udenlandske børn,men det er som om Frederikssund tænker noget bagvendt… først hundehvalpe importeret fra Grækenland, selvom så mange danske mangler hjem…så børn flyttet fra deres land til Danmark, tænk en gang hvis vi for en gang skyld, kunne tillade os at hjælpe vores egne først uden at skulle have dårlig samvittighed….
  Det er som om de der har resourcerne ikke mener det er “Fint” nok at hjælpe alle de lokale familier/børn/dyr der i den grad kan bruge en “livline”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.