Kendt TV-kok besøger Fakta i Jægerspris

TV-kokken Claus Holm besøger fredag d. 21. april Fakta i Jægerspris. PRfoto.
TV-kokken Claus Holm besøger fredag d. 21. april Fakta i Jægerspris. PRfoto.

Han er kendt fra programmer som Go’ Appetit og Go’ Morgen Danmark. Fredag besøger Claus Holm Fakta i Jægerspris.

Her vil han tænde op under gryderne og lave mad på ægte Holmsk manér og inspirere kunderne med forskellige retter, som kan gøre aftensmaden mere spændende. Danmarks måske absolut flinkeste kok er også parat til at hjælpe kunderne med et fif eller to til madlavningen på hans helt egen humoristiske facon, og det kan garanteres, at kunderne får et smil – både i maven samt på læben…

Besøget finder sted 21. april fra kl. 15 – 17.

Skulle man være forhindret i at komme forbi fakta eller har behov for at få opskrifterne genopfrisket, så kan nogle af Claus Holms kulinariske evner også ses på faktas facebookside. Eller på fakta.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *