Taffelmusik på Selsø Slot

Selsø slot. PRfoto: Steen Larsen.
Selsø slot. PRfoto: Steen Larsen.

Det er en af barokken store komponister, der er på programmet, når Trinitatis Kirkes Barokensemble tirsdag den 20. juni spiller på Selsø Slot.

Det er i år 250 år siden at komponisten Georg Philipp Telemann døde. Han havde et stort musikalsk talent og selvom han ikke modtog nogen egentlig musikundervisning i sin opvækst var han en særdeles produktiv komponist. Hans musik er blandt andet kendt for at være i den såkaldte galante stil – en genre indenfor barokmusikken, som har hovedvægten på det melodiske.

Publikum vil altså med Telemanns taffelmusik fremført af Trinitatis Kirkes Barokensemble opleve smuk og typisk barokmusik og en ægte barokstemning i Selsøs smukke baroksal fra 1734 – sådan som det kunne have lydt i husets storhedstid i 1730’erne.

Koncerten starter klokken 19.30.

Billetter kan købes på billetto.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *