Koncert på Selsø Slot med Trio Artico

PRfoto: Herregårdsmuseet Selsø Slot

Torsdag d. 27. juli spiller Trio Artico sonater af Beethoven på Selsø Slot.

Trioen, der består af pianist Hugo Selles, cellist Adriana Isaku og violinist Lina Samuelsson vil fremføre Sonate for cello og klaver nr. 3 i A-dur, Op. 69, og Trio for violin, cello og klaver i C-mol, Op. 1 nr. 3.

Ludwig van Beethoven blev født i 1770 i Bonn, og indvarslede gennem sit virke i slutningen af 1700-tallet og starten af 1800-tallet Romantikkens lyd. Flere betydelige romantiske komponister anså Beethoven, som et stort forbillede.

Denne aften på Selsø bliver altså en aften med musik, som det kan have lydt i stuerne hos Selsøs sidste beboer, Agathe Scheel-Plessen, som boede i huset fra starten af 1800-tallet til sin død i 1829.

Koncerten foregår i Selsøs smukke baroksal fra 1734 og i pausen kan forfriskninger nydes på gårdspladsen eller ved ildstedet i kælderkøkkenet.

Billetter til koncerten og øvrige arrangementer på Selsø kan købes på billetto.dk. Der er begrænset antal billetter til arrangementerne, så hvis man vil sikre sig en billet, anbefales det at købe i forsalg.

Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt koncerten ikke er udsolgt. Museet tager kun imod kontanter ved køb af billetter i døren.

Koncerten starter kl. 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.