Stak af fra taxaregning – nu er indbrud i Kr. Hyllinge og Rye måske opklaret

Foto: Rigspolitiet.
En taxakunde, som løb fra regningen i Kundby ved Svinninge blev starten til den mulige opklaring af et indbrud og biltyveri i Kirke Hyllinge og et indbrud i Rye.

Søndag eftermiddag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en taxachauffør, som netop havde kørt en mandlig kunde fra stationen i Roskilde til Bygaden i Kundby ved Svinninge i Nordvestsjælland. Men i stedet for at betale for de 819 kroner som turen kostede, løb runden fra stedet.

Politiet kom til området for at lede efter kunden, som blev fundet på en adresse på en nabovej. Ved ransagning af en adresse fandt politiet kunden – en 20-årig mand uden bopæl i Søborg – som endvidere bl.a. var i besiddelse af nogle bilnøgler til en bil, der holdt på stedet.

Han blev anholdt og sigtet for bedrageri over for taxachaufføren, og ved nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at bilen var meldt stjålet fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds.

På stedet var endnu en bil, som var efterlyst som stjålet fra Valmuevej, Kirke Hyllinge, hvor der i starten af august måned havde været indbrud, hvor bl.a. bilnøgler var blevet stjålet. Bilen var stjålet fra adressen nogle dage senere af en ukendt gerningsmand.

På stedet fik politiet kontakt til en 25-årig mand fra Gørlev, som blev anholdt som mistænkt i sagerne om indbrud og biltyveri i Kirke Hyllinge. Begge anholdte blev sigtet og afhørt til de respektive sager incl. yderligere indbrud i en privat bolig i Rye medio august samt et indbrud i privat bolig, Kristianslund, Roskilde, hvorefter de blev løsladt.

De vil begge senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *