Aktiv lørdag i Skibby Ride- og Voltigeringsklub

Voltige: Sif Jasmin Højrup, Stine Øllgaard Olsen, Catrine Graham-Pedersen, Iben Dines Pedersen og Linus. Foto: Jens Kaare Toftehøj

Der var stor aktivitet i Skibby Ride- og Voltigeklub i lørdags.

Mens 4. og 5. voltigeringsholdene var i Hvidovre og repræsentere klubben. For flere af pigernes vedkommende var det deres allerførste stævne – og det gik godt. De kom nemlig hjem med 3. og 2. pladsen i hver deres klasse.

På Egholm Ridecenter, hvor Skibby Ride- og Voltigeringsklub holder til var der Åben Rideklub, med masser af gæster og dejlige hesteaktiviteter.

– Dagen startede med lørdagens halvtimes ponyhold, derefter var der klubbens meget seværdige disciplin voltige på programmet, fortæller klubbens formand Anja Hagelberg og fortsætter:

– Gæsterne fik et fint foredrag om oplæring og træning af voltigeheste, en lille opvisning med obligatoriske øvelser og naturligvis klubbens 1. holds vildt imponerende kür (frit program til musik -red.). Senere på dagen var der dressur derby for både heste og ponyer. Og så blev der sluttet af med spring derby i fuld fart.

– De mindste gæster kunne dagen igennem få en lille træktur på en pony, fortæller Anja Hagelbjerg og slutter af med at fortælle:

– Vi havde en super hyggelig dag!

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *