Læserbrev: Bedre forhold for pendlere

Bedre forhold for pendlere!

Det er en dag som i mandag d. 9. oktober, i et propfyldt og forsinket regionaltog fra Lejre St. kl. 07:58, at jeg får bekræftet, hvorfor jeg normalt møder kl. 07:20 i København.
Mange af os der stod på i Lejre fik ikke en siddeplads men måtte stå op, jeg selv endte med ståplads helt til Høje Taastrup.

Vi passagerer ved, at der både før og efter vores tog, kører tog igennem stationerne i Hvalsø og Lejre, hvor der er flere tomme pladser. Det er frustrerende at DSB ikke lader disse tog stoppe i Lejre i myldretiden. Et problem vi i Hvalsø og Lejre Pendlerklub, hvor jeg selv sidder i repræsentantskabet, til stadighed gør DSB opmærksom på, men det er som at slå i en dyne!

21. november er der kommunalvalg og hvis jeg får et mandat i Lejre Kommunes Kommunalbestyrelse, vil jeg love yderligere fokus på, at vi får arbejdet på at forbedre forholdene for vores pendlere.
Lejre er og bliver en bosætningskommune og der skal derfor være optimale forhold til de mange tusinde borgere der dagligt tager turen mod København, det er ikke i orden at vi skal stå op hele vejen til arbejde!

Christian Fjeldsted Andersen
Kandidat til Lejre Kommunalbestyrelse for Venstre
Rønnens Kvarter 2, Osted, 4320 Lejre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.