Falske indsamlere på spil

Clker-Free-Vector-Images / Pixabay
Borgere i Skibby og Frederikssund, samt andre dele af Nordsjælland har oplevet, at blive kontaktet af falske indsamlere.

Ved at udgive sig for at komme fra UNICEF er det lykkedes “indsamlerne” at narrepenge fra folk eller skaffe sig adgang til deres boliger.

UNICEF går ikke fra dør til dør
Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at UNICEF har oplyst, at de ikke går fra dør til dør for at samle penge ind, sælge postkort eller få folk til at skrive under på at ville støtte organisationen. Alt salg til fordel for UNICEF foregår i butikker og de kampagnemedarbejdere, som kontakter folk, kommer ikke til privatboliger men er tilstede udenfor forretninger samt i gå- og handelsgader. Kampagnemedarbejderne er i øvrigt altid udstyret med id-kort og tøj med UNICEF-logo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *