Tre indbrud i Kirke Hyllinge

Arkivfoto: Momonator / Pixabay
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man tirsdag aften modtog anmeldelser om tre indbrud i Kirke Hyllinge.

Indbruddene er alle sket i løbet af tirsdagen.

Den første anmeldelse kom klokken 19.23 og handlede om et indbrud på Bellisvej, hvor tyven var kommet ind i huset gennem et vindue til soveværelset. Skuffer og skabe i huset var blevet åbnet og gennemrodet og fra stedet blev der stjålet tre sæt smykker bestående af halskæde, fingerring samt øreringe af mærket Georg Jensen, samt en lille elefant vedhæng i 24 karat guld.

Godt ti minutter senere fik politiet endnu en anmeldelse om indbrud fra Bellisvej. Denne gang var et vindue blevet knust med en sten, så en arm kunne rækkes ind og åbne vinduet indefra. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var der spor af færden i hele huset, idet det fremstod rodet og indholdet af skabe og skuffer lå spredt på gulvet.

Tyven havde forladt stedet via en havedør med tyvekosterne bestående af kontanter i euro og diverse smykker.

Klokken 21.18 modtog politiet så en tredje anmeldelse om indbrud i Kirke Hyllinge, dennegang var det et hus på Hyldebærhaven, som var blevet udsat for indbrud.

En rude i havedøren var blevet knust og inde i huset var samtlige kommoder, skabe og skuffer blevet gennemrodet af tyven, som stjal en vielsesring, guldhalskæde o gen iPad, inden vedkommende forsvandt igen gennem køkkendøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.