Skadedyrsproblemet løst: Fakta åbner igen

Fakta i Kirke Hyllinge har i en uge været lukket på grund af skadedyr. Foto: ©Localmedia.dk.
I mere end en uge har Fakta i Kirke Hyllinge været lukket på grund af skadedyr. Lørdag åbner butikken igen.

Skadedyrsproblemet er blevet løst og butikken er blevet ryddet op og rengjort. Derfor kan butikken efter mere end en uge igen slå dørene op.

Tilbagekalder varer
I forbindelse med lukningen tilbagekalder butikken en mindre del af de varer, som har været solgt i butikken inden lukningen.

I et opslag på indgangsdøren til butikken står der bl.a.: “Efter nærmere og grundige undersøgelser, kan det ikke helt udelukkes at der har været solgt kontaminerede fødevarer”.

Der står ikke noget om, hvilke produkter der kan være kontamineret og dermed uegnet til konsum. Men der er, ifølge opslaget på døren, ingen mistanke om kontaminering af “frugt og grønt, kød, mejeri, brød og kager, baby produkter, frost, juice og saft, mel, gryn og sukker mv., kaffe, te og knækbrød, samt konserves og bageprodukter.”

– Vi har valgt, som særlig sikkerhedsforanstaltning at informere vore kunder, der har handlet i Fakta i Kr. Hyllinge om at kassere eller tilbagelevere specifikke varegrupper, som er købt i butikken efter d. 10. januar siger salgsdirektør i Fakta, Jens Romundstad.

Han beklager ulejligheden og understreger, at kunder der ønsker at returnere eller få refunderet alle typer af varer købt i perioden (10. januar til lukningen i sidste uge), er velkommen til at hendvende sig i butikken, når den åbner igen.

Fakta åbner igen lørdag d. 27. januar kl. 8.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.