Ny projektleder skal ‘sælge’ fjordlandet

Thomas Kær Mahler er ny projektleder i turismesamarbejdet Fjordlandet. (PRfoto)
Den 1. marts startede Thomas Kær Mahler som ny projektleder i turismesamarbejdet Fjordlandet.

Fjordlandet består af visitorganisationerne i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Holbæk og har til formål at udvikle og markedsføre turismen i området omkring Isefjorden, Lammefjorden, Holbæk Fjord og Roskilde Fjord.

Den helt lokale turismeformidling, vil den enkelte kommune/visitorganisation fortsat selv stå for, hvor Fjordlandes fokus i særdeleshed vil være tværgående turismetilbud af national eller international interesse.

Thomas Mahler kommer fra en stilling som projektleder for Visit Norway med det daglige ansvar for vandre – og cykelture internationalt og på det danske marked. Han er uddannet Cand. Mag i turisme samt markedsføringsøkonom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.