19-årig hyggede sig i Folkeparken: Blev slået og frastjålet halskæde

En 19-årig mand fra Skibby blev fredag aften overfaldet med slag på kroppen og i ansigtet i Folkeparken i Roskilde.

Fredag aften var et par hundrede unge mennesker samlet i Folkeparken, hvor det gode vejr blev nydt med musik og hygge. Klokken 20.19 fik politiet, der var præventivt tilstede, en anmeldelse fra en 19-årig mand fra Skibby, som fortalte, at han omkring kl. 17.40 havde været i i diskussion med med nogle andre unge. Især en af disse havde været voldelig og slået den 19-årige både i ansigtet og på kroppen med knyttede næver. Den voldelige unge havde endvidere krævet at få den 19-åriges halskæde, hvilket han til sidst fik.

På grund af omstændighederne i sagen betragter politiet sagen som et røveri, der nu efterforskes nærmere i et forsøg på at få identificeret den gruppe, som den 19-årige indledningsvist diskuterede med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.