Fik ildebefindende og kørte galt

Foto: Rigspolitiet.
En 28-årig mand fra Vordingborg slap mandag morgen heldigt fra et uheld på Hornsherredvej ved Lyndby.

Uheldet skete kort før klokken 6.30 umiddelbart syd for rundkørslen ved Munkholmvej, da den 28-årige kom køende mod nord ad Hornsherrevej i en personbil og fik et ildebefindende, som bevirkede at han pludselig kørte over i modsatte kørebanehalvdel og fortsatte videre ud i rabatten, hvor han stødte ind i et træ.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den 28-årige slap uskadt fra uheldet og kunne selv stige ud af bilen. En ambulance kørte ham dog efterfølgende til kontrol på skadestuen på grund af smerter i venstre side af kroppen.

Ingen andre trafikanter blev involveret i ulykken, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.