Flere sommerhus-indbrud i Kyndeløse

Arkivfoto: fbhk / Pixabay

Politiet har i weekenden fået anmeldelser om indbrud i flere sommerhuse i Kyndeløse.

Tre huse på Skjoldbregnen er blevet udsat for indbrud.

Det første indbrud som politiet fik kendskab til skete ved 3-tiden natten til lørdag. Her var en rude i hoveddøren knust og tyven havde været rundt i hele huset. Der er ikke noget overblik over hvad der er stjålet.

Lørdag middag fik politiet så kendskab til indbrud i to andre huse på samme vej. I det ene hus var en rude i havedøren smadret og tyven havde været rundt i stuen, hvor reoler var blevet rodet igennem og væltet. I det andet hus var hoveddøren blevet brudt op og igen havde tyven været rundt i hele huset. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der anvendt samme modus, som det hedder i “politisprog” ved de tre indbrud på Skjoldbregnen.

Stjal tre havestole
Søndag eftermiddag modtog politiet så en anmeldelse om et indbrud i et sommerhus på Birkevej. Her var en dør til havestuen blevet brudt op i karmen og tre stole var stjålet fra stedet. Indbruddet på Birkevej er sket på et tidspunkt mellem tirsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 18.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.