Ung mand bidt af politihund – mistænkes for spirituskørsel

Tidligt søndag morgen blev en 18-årig mand fra Kirke Hyllinge bidt af en af politiets hunde i forbindelse med en anholdelse.

Det hele startede da politiet kl. 05.15 så en personbil køre over for rødt i krydset Algade/Hestetorvet i Roskilde. En politipatrulje standsede bilen i Jernbanegade, og så stak to mænd af i hver deres retning fra bilen.

En hundepatrulje var tæt på og fulgte efter den ene flygtede mand, mens den anden patrulje forsøgte at løbe den anden flygtende op.

Hundepatruljen fandt frem til en 18-årig mand fra Kirke Hyllinge, som politiet havde mistanke om havde ført bilen. Han var, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, urolig ved anholdelsen, og blev bidt af en politihund.

Den 18-årige var spirituspåvirket, og blev taget med til en blodprøveudtagelse på sygehuset, hvor han samtidig fik behandling for hundebiddet.

Tilbage ved den efterladte bil var en kvinde, som forklarede politiet, at hun havde kørt bilen. Hun var ligeledes spirituspåvirket, hvorfor hun også blev anholdt og fik udtaget en blodprøve.

Begge de anholdte blev løsladt efter blodprøven var udtaget.

Den sidste mand fik politiet ikke fat i.

Politiet skal nu forsøge at klarlægge, hvem føreren af bilen var, så denne kan stilles til ansvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.