Om Hornsherred Avis

Hornsherred Avis er et lokalt nyhedsmedie – en internetbaseret lokalavis for hele Hornsherred.  Mens traditionelle papirbaserede ugeaviser har deadline en gang om ugen – så har Hornsherred Avis løbende deadline.

Hornsherred Avis ønsker ikke blot at afspejle udviklingen i lokalsamfundet, men også være med til at sætte dagsordenen gennem en aktiv journalistik, kommentarer og debatindlæg.

Hornsherred Avis vil gerne skrive om de ting, som rør sig i lokalområdet. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du kender til en god historie, har oplysninger om loppemarkeder, teaterforestillinger etc, eller andet som du selv syntes kunne være interessant at læse om i Hornsherred Avis.

Hornsherred Avis modtager også gerne fotos af lokale begivenheder. Vi kan desværre ikke udbetale honorar for brug af billeder, men vi sørger for, at du bliver krediteret på behørig vis.

Redaktionen modtager gerne indlæg om arrangementer, aktiviteter, navnestof (runde fødselsdage, jubilæer, bryllupper, udnævnelser, dødsfald m.v.) samt læserbreve.

Vi kan ikke garantere optagelse af alt indsendt materiale og redaktionen forbeholder sig ret til at behandle pressemeddelelser journalistisk (gælder ikke læserbreve).

Hornsherred Avis påtager sig intet ansvar for materiale indsendt uopfordret.

Tips, fotos og artikler kan sendes til redaktionen@hornsherredavis.dk.

Hornsherred Avis udgives af Local Media, der også er ansvarshavende redaktør, men skrives i samarbejde med frivillige.

Ansvh. redaktør: Rolf Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.