Heste er blandt oplevelserne på fritidsmessen Livet på Landet. Foto: Jesper von Staffeldt.
Heste er blandt oplevelserne på fritidsmessen Livet på Landet. Foto: Jesper von Staffeldt.

Den der siger velkommen er Ryegaard og Trudsholm Godser som ligger et par kilometer fra Munkholmbroen i retning mod Roskilde. Helt præcis på Munkholmvej 377 i Kirke Såby.

I weekenden 29. & 30. april er der fritidsmesse i Ryegaard godsets store park. En medarbejder fra Hornsherred Avis og Holbaekonline.dk var om lørdagen til stede med mikrofon og undervandskamera, og når vi skriver undervandskamera, så var det ikke fordi der var nogen sø jeg skulle lave optagelse i, men fordi regnen piskede ned, da jeg satte kurs fra Orø mod Kirke Såby. Heldigvis stilnede regnen noget af, da jeg nåede min destination omkring 12 tiden.

Hvad kan man så opleve på messen?. Det er næsten lettere at skrive hvad man ikke kan opleve, men fritidsmessen bød på mange ting lige fra rollespil til hesteridning. Få en lille smagsprøve ved at se nedenstående videofilm – gerne i HD-kvalitet.

/ Bramsnæs, feature, Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.