PRfoto: Cirkus Mascot
I denne uger besøger Cirkus Mascot Hornsherred og sætter teltet op i Jægerspris og Skuldelev.

Årets forestilling, der også er Cirkus Mascots 25. jubilæum, har fået titlen “Højt Humør” og byder på halvanden times top underholdning for hele familien.

I løbet af forestillingen kan man opleve nogle sjove puddelhunde, dejlige ponyer, sprælske geder og søde grise. Tatyana, ”luftens heltinde”, flyver op under teltets top, som havde hun vinger af silke. Hendes søn, Husik, har gennem flere år optrådt med et forrygende hula-hop show og senest et jonglerings-nummer. Han har nu valgt at kombinere de to genrer, for at tage publikums forbløffelse mod ny højder.

Derudover er der selvfølgelig Klovnen Gulio, som altid er fuld af spas. Blandt andet har han i år valgt at tage sin datter, Juliya, som assistent. Begge er de friske på nye, komiske og festlige fjollerier.

Onsdag d. 8. august spiller Cirkus Mascot ved Jægersprislejren og dagen efter, torsdag d. 9. august spilles der på Hjørnet af Sølvkjærvej og Østergade i Skuldelev torsdag d. 9. august. Forestillingen begynder begge dage kl. 17.00.

Se mere om priser og billetter på www.cirkus-mascot.dk.

This slideshow requires JavaScript.

/ Det sker, feature, Jægerspris, Skibby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.