18-årig fra Kirke Hyllinge udsat for røveri på Roskilde Station

Politiet søger vidner til et røveri mod en 18-årig mand fra Kirke Hyllinge.

Røveriet fandt sted omkring kl. 01.20 natten til søndag, da den 18-årige var på vej ud af stationsområdet ved perron 1 i Roskilde. Her blev han tilbageholdt af en mand, som var meget truende og sagde, at han ville have den 18-åriges værdigenstande. Da han nægtede, slog manden ham i ansigtet med en knytnæve og holdt en skarp genstand op mod den 18-åriges kind. Det fik den unge mand til at give sin pung, indeholdende kreditkort og kørekort til røveren.

Gerningsmanden beskrives som værende mand, 20-30 år gammel, 180-190 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han havde brun hudfarve og bar en mørkeblå maskering over mund og næse. Han var iført sort hoodie/hættetrøje og sorte bukser med lommer på siden. Gerningsmanden talte dansk.

Lokal politiet i Roskilde søger vidner til røveriet. Politiet vil meget gerne kontaktes,hvis borgerne har set den beskrevne mand omkring gerningstidspunktet kl. 01.20 natten til søndag omkring Roskilde Station, eller hvis man i øvrigt har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.