Mand fra Skibby sigtet for graffitihærværk

Billede af Susanne Jutzeler, suju-foto fra Pixabay

Ondsag aften blev en 27-årig mand fra Skibby sigtet for graffitihærværk.

Inden anholdelsen havde Midt- og Vestsjællands Politi ved 18-tiden fået oplysninger om, at tre yngre mænd var gået over Hestetorvet i Roskilde, hvor mindst en af mændene havde tegnet graffiti på en lampe, et skilt og et vejskilt med en gul tusch.

En politipatrulje kørte til stedet og fandt de tre mænd på en Pub på Hestetorvet. Da politiet undersøgte de tre mænds tøj og tasker, fandt de en en gul tusch, gul maling og 5 spraydåser, som politiet beslaglagde.

To af de tre mænd, en 27-årig fra Skibby og en 26-årig fra Roskilde kunne mistænkes for at have lavet graffti, så de blev begge sigtet for hærværket.

Politiet undersøger nu sagen nærmere, for at se, om de to kan mistænkes for yderligere graffitisager i området. De to vil blive præsenteret for et erstatningskrav, når dette er opgjort og vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.