Det er en god ide at finde regntøj gummistøvler og paraply frem, for der er udsigt til masser af regn,æ de kommende timer.

DMI har udsendt et kategori 1 varsel, farligt vejr på hele Sjælland og dermed også Frederikssund Og Lejre Kommuner, om kraftig regn og torden, hvor der lokalt forventes at der falder mellem 30 og 50 mm mellem kl. 18.00 i dag og 18.00 i morgen. I det forbindelse opfordrer DMI til, at man er opmærksom på lavtliggende områder som f.eks. kældre, vejbaner og viadukter, som kan oversvømmes, og man bør tjekke sine tagrender, nedløbsrør og afløbsriste nær biligeren, samt lukke døre og vinduer.

Kigger man på vejrudsigten, så er der risiko for, at regnen fortsætter – også efter klokke 18.00 tirsdag. Men onsdag skulle det klare op og solen kan måske titte frem, for så at blive afløst af regn sidste på eftermiddagen eller først på aftenen.

/ Bramsnæs, feature, Jægerspris, Skibby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.